HADAS SHEINFELD

אחסון תמונות – איפה האוטומציה כשבאמת צריך אותה?

זהו. הגעתי לשלב שבו גוגל שוב מזכירים לי שאני מתקרבת ממש מהר לגבול ה-storage המותר לי.
בפעם הקודמת שהם הודיעו לי שהגעתי ל״משקל עודף״ פשוט שילמתי והמשכתי הלאה. איכשהוא בראש שלי הסטורג׳ שקניתי אמור היה להספיק לי להרבה מאוד זמן. אבל זה שוב לא מספיק. לשלם עוד קצת זה לא מאוד יקר, אבל באמת שאין שום צורך לשמור את כלללל התמונות האלה. מצד שני, להתחיל למחוק?

אז הנה שתי מחשבות ראשונות לגבי פילטרים חכמים שהייתי ממש רוצה שהם יציעו לי:
1. מחיקת תמונות כפולות – לא יודעת אם כולם עושים את זה, אבל אצלי לפחות, עד שיוצאת תמונה טובה מספיק, יש בדרך כלל 5-10 גרסאות שלא בפוקוס/לא כולם הסתכלו למצלמה/מישהו הסתיר וכו׳. ראיה ממוחשבת בימינו ממש חכמה מספיק בשביל להבין שכל התמונות האלה כמעט זהות, וגם בשביל להמליץ את מי להשאיר. מבחינתי – שיעשו את זה לבד אפילו בלי לשאול אותי. הסיכוי שימחקו את האחת שאכפת לי ממנה קטן עד אפסי.
2. תמונות מהגן/בית הספר – ברגע שיש תמונות שיש בהן יותר מ(נגיד) 5 ילדים, ואף אחד מהם לא שלי – תמחק! הגננת/המורה/המדריכה בצופים מפציצות בתמונות לוואטסאפ, גוגל מגבה אוטומטית, ויוצא שיש לי אלפים (אלפים!) של תמונות של ילדים שבשנה הבאה כבר לא אזכור מי הם (טוב, גם היום אני לא ממש סגורה מי הם… מודה).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

עוד תוכן מעולה מהבלוג

אמל״ק בתאוריה כולם ממליצים לשלב מהנדסים בפגישות לקוחות, אבל במציאות זו ממש לא תמיד הדרך הנכונה.   בסופו של דבר, זו עדין...
במסגרת תפקידי כמנהלת התוכן של כנס פרודקטX (ביחד עם גיל), ליוויתי השנה כ-30 הרצאות שונות.מענין לראות את התהליך שעושים המרצים...
טוב, נפלתי חזק בטרנדים הויזואלים של צ׳טג׳יפיטי.והפעם - סיפרתי לו על הגילדה וביקשתי ממנו לבנות קיט של לגו למפגש של...
נושאים נוספים